Pavillion for a sculture

March 2009 by Rodrigo Ruiz

Espacio para albergar una escultura, dentro del Jardín botánico de la ciudad de Segovia. Como condicionantes del proyecto están el lugar, la escultura y los usos mínimos para este pabellón…

 

Pabellón para una escultura_Página_1Pabellón para una escultura_Página_2

Pabellón para una escultura_Página_3

Space to house a sculpture, in the Botanical Gardens in the city of Segovia. As the project conditionsare the space, the sculpture and the minimal use for this building …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s